13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κηφισιά… κατά Jokers!

Η Κηφισιά κατέκτησε το τουρνουά Νέων της ΕΣΚΑ στις ηλικίες U20, δείχνοντας για ακόμη μία φορά την αξιέπαινη δουλειά των τμημάτων υποδομής της, με τη διοίκηση να συγχαίρει τους ταλαντούχους αθλητές και να προβαίνει σε εκτόξευση «πυρών» στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, τους Jokers, κατηγορώντας τους για αντιαθλητική συμπεριφορά στη διάρκεια του τελικού με τα Μελίσσια και υποσχόμενη την απομάκρυνσή τους.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της Α.ΕΝ.Κ. συνεδρίασε στις 3/4/18 και εξέφρασε την χαρά του και την ικανοποίησή του για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο τουρνουά νέων U20 της Ε.Σ.Κ.Α «Δ.ΜΠΑΣΟΥΡΗΣ», αφού πέτυχε έναν απ’ τους στόχους της φετινής χρονιάς. Σύσσωμο το Δ.Σ. αποφάσισε να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές και στον προπονητή του τμήματος των Νέων(U20) του συλλόγου, για την σκληρή προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά και την επάξια κατάκτηση της κορυφής των Νέων της Αθήνα, παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ.

Παράλληλα το Δ.Σ. της Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ καταδικάζει απερίφραστα την αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε, κατά την διάρκεια του τελικού του τουρνουά, μια μικρή μερίδα «φίλων» του συλλόγου που αυτοαποκαλούνται «JOKERS» και δηλώνει απερίφραστα ότι αυτά τα λίγα άτομα δεν εκπροσωπούν-και επομένως σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν- την αθλητική νοοτροπία και το φίλαθλο πνεύμα της Α.Ε.Ν.Κ.

Αν και μεμονωμένα τέτοια περιστατικά, το Δ.Σ. αντιλαμβάνεται ότι η ζημιά που προκαλούν στην καλή εικόνα και στην εκτίμηση που απολαμβάνει ο σύλλογός μας στην Αθλητική και όχι μόνο κοινωνία, είναι δυσανάλογα μεγάλη με τους ελάχιστους που τα προκαλούν. Το Δ. Σ. της ΑΕΝΚ έχει προσπαθήσει και κατά το παρελθόν με διάφορους τρόπους να «συνετίσει» αυτή τη μερίδα των «φιλάθλων».                                    

Και επειδή η καλή φήμη χτίζεται με τα χρόνια αλλά αρκούν λίγες τέτοιες στιγμές για να καταστραφεί, το Δ.Σ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ στους πολυάριθμους φίλους της Α.Ε.Ν.Κ.:

1. Να κάνει ό,τι είναι δυνατόν, χρησιμοποιώντας όλα τα νόμιμα μέσα, ώστε οι συγκεκριμένοι ΄΄φίλαθλοι΄΄ να απομονωθούν απ΄ τις αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου.

2. Να ξεκινήσει νέα εκστρατεία ανάδειξης του πραγματικού φίλαθλου πνεύματος.

ΤΟ Δ Σ ΤΗΣ ΑΕΝΚ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ