23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεχαγιά… εγγύηση για τις Εσπερίδες

Η Ζωή Κεχαγιά αποδείχθηκε... κίνηση ματ για τις Εσπερίδες, με την έμπειρη γκαρντ να ηγείται στην κούρσα της ομάδας της Καλλιθέας στην Α1.

Οι Εσπερίδες Καλλιθέας πέτυχαν μεγάλο διπλό στην έδρα της Ελευθερίας Μοσχάτου, με την Κεχαγιά να δείχνει το δρόμο για τη νίκη, σκοράροντας συνολικά 24 πόντους και φτάνοντας αυτόματα σε μία ακόμη κορυφή. Συγκεκριμένα, η 39χρονη γκαρντ είναι πλέον πρώτη σκόρερ στην Α1 με 76 πόντους, αφήνοντας πίσω της τη μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Νντία Μπράιαντ καθώς και την Τζέσικα Τζάκσον ενώ την ίδια στιγμή, "φιγουράρει" στην τρίτη θέση στη λίστα των ασίστ (24).

Με εμπερία σε επτά ομάδες της Α1, και με έναν ευρωπαϊκό τίτλο στο βιογραφικό της, η Κεχαγιά είναι η παίκτρια κλειδί για τις Εσπερίδες, που με την απόκτησή της το περασμένο καλοκαίρι από τον Φάρο Κερατσινίου, ενισχύθηκαν με εμπειρία και με μία ηγετική προσωπικότητα που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες, κάτι που έχει ήδη φανεί στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως η συνέχεια στην Α1 γυναικών αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, όσο τα ρόστερ των ομάδων πλαισιώνονται από παίκτριες όπως η Ζωή Κεχαγιά.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ