23.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Κεφάλι και τέρμα το Περιστέρι με τον μαχητή Κολοσσό

Οι διαφορές του φετινού Περιστερίου από την πλειοψηφία των ομάδων της Basket League είναι πολύ μεγάλες και αυτό επιβεβαιώθηκε για 35 λεπτά στον εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό. Οι Ροδίτες έχουν... ορκιστεί ότι θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να μείνουν στην κατηγορία κι αυτό επιβεβαιώθηκε περίτρανα στο τελευταίο πεντάλεπτο, όταν και σε ένα ματς που φαινόταν οριστικά χαμένο έκαναν μεγάλη αντεπίθεση, πλησίασαν από το -17 σε απόσταση βολής, 70-68 αλλά δεν ολοκλήρωσαν την μεγάλη ανατροπή, με το ματς να λήγει με 73-70 για το Περιστέρι. 

Η επιστροφή του Ράιαν Χάροου από τραυματισμό ήταν το ευχάριστο γεγνός για το Περιστέρι και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν αυτός που δεν άφησε περιθώρια για... παρερμηνείες του ματς από νωρίς. Με ένα δικό του εντυπωσιακό πρώτο δεκάλεπτο, όταν σκόραρε όσους πόντους όλοι οι αντίπαλοι, το Περιστέρι έκλεισε την περίοδο με 23-11 και έκτοτε ουδέποτε έχασε τον έλεγχο. Το ημίχρονο ήταν 38-26, το 30' 55-46 και όλα έμοιαζαν τελειωμένα και με τους δύο αντιπάλους να τα έχουν αποδεχθεί, μόνο που για τον Κολοσσό δεν ίσχυε ακριβώς αυτό. Ο ασταμάτητος Μαυροειδής βρήκε συμπαράσταση από Γκιμπς και Πίνκστον, από το 66-49 στο 33' ήρθε το 70-68 στο 39'30'' αλλά τελικά το Περιστέρι πήρε αυτό που φαινόταν εύκολο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ: Οι μέρες είναι... περίεργες και το πνεύμα των εορτών εύκολα επηρρεάζει ομάδες, ειδικά όταν έχουν θεωρητικά εύκολο παιχνίδι. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος τα ξέρει αυτά, ήταν αυτός που έδωσε σύνθημα... σοβαρότητας από την αρχή για την ομάδα του και έκανε μια πληθωρική εμφάνιση.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Για να έχεις αξιώσεις σε εκτός έδρας παιχνίδι με δεδομένα ανώτερο αντίπαλο, πρέπει να κάνεις το τέλειο ματς. Τα 18 λάθη του Κολοσσού ήταν πάρα πολλά για να επιτρέψουν διαφορετική τύχη στην ομάδα της Ρόδου.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ