23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κετσελίδης: «Δεν μας ξεγελάει η Οστάνδη» (pics)

Επικίνδυνη αντίπαλος είναι η Οστάνδη, με τη μέχρι στιγμής πορεία της στο Basketball Champions League να μην αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητές της.

Ο Άρης καλείται να περάσει την Τρίτη (05/12, 21.30) από το Βέλγιο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, κι όπως δήλωσε ο Γιώργος Κετσελίδης στην επίσημη ιστοσελίδα της «κίτρινης» ΚΑΕ: «Η Οστάνδη είναι πολύ σκληρή ομάδα. Δεν πρέπει να ξεγελάει κανέναν το ρεκόρ 2-4 που έχει αυτή τη στιγμή στο Basketball Champions League. Είναι πολύ πειθαρχημένo σύνολο».

Σκιαγραφώντας τον τρόπο παιχνιδιού της, συμπλήρωσε ο βοηθός προπονητή των Θεσσαλονικιών: «Στηρίζεται πάρα πολύ στους δύο πλέι μέικερ της, τον Ντούσαν Τζόρτζεβιτς και το Βλάντιμιρ Μιχαΐλοβιτς. Έπειτα, έχει δύο πάρα πολύ καλούς ψηλούς, τον Τόνιε Τζεκίρι και το Μάικ Μάιερς, ενώ εδώ και μία εβδομάδα επανήλθε και ο Μάρκο Γιάγκοντιτς-Κουρίντζα, ο οποίος ήταν τραυματισμένος στον αγκώνα και έπαιζε από πέρυσι στην Οστάνδη και παλαιότερα στη Νίμπουρκ και την Τσιμπόνα. Είναι πολύ πειθαρχημένη ομάδα στην επίθεση και αρκετά σκληρή στην άμυνα. Το παιχνίδι της στηρίζεται περισσότερο στο πικ εν ρολ, από το οποίο είτε σκοράρουν είτε δημιουργούν καταστάσεις οι Τζόρτζεβιτς και Μιχαΐλοβιτς για τους ψηλούς. Θεωρώ ότι μεγάλη τους δύναμη είναι ο Μάιερς και ο Τζεκίρι, οι οποίοι είναι πολύ δυνατοί κοντά στο καλάθι. Στην άμυνα, αν και δέχονται αρκετούς πόντους, 74.6 ανά αγώνα στο Basketball Champions League, είναι πολύ σκληρή και αρκετά αθλητική ομάδα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και σε άμυνα και σε επίθεση, να μην τους επιτρέψουμε να βρουν το ρυθμό τους και να εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδυναμίες έχουν αμυντικά και επιθετικά».

Στο μεταξύ, η αποστολή του Άρη έφθασε στις Βρυξέλλες και από το αεροδρόμιο της βελγικής πρωτεύουσας θα συνεχίσει οδικώς το ταξίδι της μέχρι την Οστάνδη. Δείτε σχετικές φωτογραφίες, όπως δόθηκαν στη δημοσιότητα από τους Θεσσαλονικείς…

https://www.facebook.com/arisbc.gr/posts/1246046662206163



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ