19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεσαπίδης στο basketa.gr: «Να φανούμε αντάξιοι αυτής της πρόκλησης»

 Την πρώτη του εμφάνιση στην Β Εθνική ετοιμάζεται να κάνει ο ΑΟΚ Χανιών. Η ομάδα της Κρήτης για πρώτη φορά στην ιστορία της θα βρεθεί στα… σαλόνια της συγκεκριμένης κατηγορίας με καπετάνιο τον Ανδρέα Κεσαπίδη.

Ο τεχνικός ανέλαβε τον ΑΟΚΧ μαζί με τον Χρήστο Παπανικολάου θα καθοδηγήσει το αναγεννημένο σύνολο στον 2ο όμιλο νότου της κατηγορίας. Ο τεχνικό μίλησε στο basketa.gr για τη συγκεκριμένη πρόκληση λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα απέναντι στην Μεγαρίδα.

«Ξεκίνημα μιας περίεργη σεζόν και καταρχάς εύχομαι να ξεκινήσει και να τελειώσει με υγεία για όλους. Όσον αφορά την ομάδα μας θέλουμε όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και στην πρεμιέρα να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας για να διεκδικήσουμε την νίκη».

Για σένα είναι πρόκληση η Β’ Εθνική;
«Είναι σίγουρα μια πρόκληση για την ομάδα και την πόλη γιατί για πρώτη φορά ομάδα της συμμετέχει σε αυτή την κατηγορία. Οπότε θέλουμε όλοι να φανούμε αντάξιοι αυτής της πρόκλησης και να παίξουμε ένα ελκυστικό μπάσκετ που θα αρέσει στον κόσμο».

Ο 2ο όμιλο όμιλος νότου πως σου φαίνεται, έχεις ξεχωρίσει κάποια ομάδα;
«Νομίζω ότι ο όμιλος μας θα είναι αρκετά ανταγωνιστικός, καθώς υπάρχουν ομάδες με αρκετά γεμάτα ροστερ. Αυτό είναι καλό νομίζω θα δούμε αγώνες σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Από τις ομάδες του ομίλου νομίζω το Αιγάλεω δίκαια θεωρείται φαβορί».

Όσον αφορά το ματς της 1ης αγωνιστικής με ΝΕΜ; Σίγουρα είναι αρκετοί οι παράγοντες που δεν μπορείς να καθορίσεις πράγματα στην πρώτη σου παρουσία στο πρωτάθλημα, παρόλα αυτά ποια είναι η άποψη σου για το συγκεκριμένο εκτός έδρας παιχνίδι;
«Η ΝΕΜ είναι μια ομάδα με ένα γεμάτο ροστερ και έχει παίκτες με σημαντικές παραστάσεις οπότε η αποστολή μας έτσι και αλλιώς θα είναι δύσκολη. Στόχος μας να υπηρετήσουμε σωστά το πλάνο μας για 40 λεπτά και να προσπαθήσουμε μέσα από την άμυνα μας να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ