19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κερ για Τραμπ: «Δεν πρέπει ρατσιστές να γίνονται πρόεδροι» (pic)

Ο Στιβ Κερ έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές την θέση που έχει πάρει απέναντι από την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως πρόεδρος της Αμερικής και με αφορμή την στάση του Αμερικανού πλανητάρχη για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ ο προπονητής των Ουόριορς ξέσπασε και τον αποκάλεσε ρατσιστή.

Η κόντρα ανάμεσα στους δύο άνδρες εντείνεται συνεχώς με τον Στιβ Κερ να είναι από τις μπασκετικές φιγούρες του ΝΒΑ που δεν θα κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του και με τα δραματικά γεγονότα που διαδραματίζονται στη Μινεάπολις θέλησε να πάρει θέση βλέποντας τον Ντόναλντ Τραμπ να αποκαλεί αγροίκους τους ανθρώπους που βγήκαν στους δρόμους και αντέδρασαν για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

«Το 2017, όταν κάποιοι παίκτες του NFL γονάτισαν στον εθνικό ύμνο για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για την ωμή αστυνομική βία, εκείνος τους αποκάλεσε “που…ας γιούς”. Χθες, χαρακτήρισε “αγροίκους” τους διαδηλωτές στη Μινεάπολις. Για αυτό δεν πρέπει να επιτρέπεται στους ρατσιστές να γίνονται πρόεδροι» ήταν το μήνυμα του τεχνικού των Ουόριορς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ