22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Κερδίζει το στοίχημα ο ταξιδευτής του κόσμου…Ρασάντ Μπελ

Ο Ρασάντ Μπελ αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Στέργιου Κουφού το προηγούμενο καλοκαίρι, με τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό να επιλέγει τον 36χρονο Αμερικανό, με Ουγγρικό διαβατήριο, φόργουορντ.

Ο Μπελ αποδέχθηκε την πρόκληση της Ελλάδας η οποία ήταν 13η χώρα στην οποία θα έπαιζε μπάσκετ, και όπως φαίνεται θέλει να είναι η δεύτερη χώρα που θα στεριώσει, μετά την Ουγγαρία στην οποία αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια. Ο Αμερικανός αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας των Βορείων προαστίων, έχοντας 16,8 πόντους, 4,7 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και σχεδόν 1 κόψιμο σε 25 παιχνίδια, δείχνοντας αυταπάρνηση, και δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό και στις δυο πλευρές του παρκέ.

Βρίσκεται στην 8η θέση της σχετικής λίστας των σκόρερ, ενώ αποτελεί ένα από τους σημαντικούς παράγοντες που ο Χολαργός έχει καπαρώσει την δεύτερη θέση, έχοντας απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφς, ενώ πραγματοποιεί  εξαιρετικές εμφανίσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Αμερικανός δείχνει να κερδίζει το στοίχημα, ενώ στον Χολαργό στάζουν μέλι για την προσφορά του και τον χαρακτήρα του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τον έχουν αγκαλιάσει οι συμπαίκτες του όντας μέλος της οικογένειας της ομάδας των Βορείων προαστίων. Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε, ότι ο Μπελ είναι άλλη μία απόδειξη για τις εξαιρετικές επιλογές ξένων παικτών που κάνει ο Στέργιος Κουφός στις ομάδες του, με τα παραδείγματα να είναι αρκετά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ