21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κερδίζει τη μάχη ο 18χρονος Λετονός Βίκσνε

Από την απόλυτη χαρά ο 18χρονος Νταβίντς Βίκσνε πέρασε στην άλλη όχθη σε ελάχιστες μέρες. Σε λίγες ώρες...Ευτυχώς γι' αυτόν τα νέα που φτάνουν από την Λετονία είναι καλά!
Ο Λετονός γκαρντ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική Εφήβων της χώρας του, μπροστά στο δικό τους κοινό, αλλά τραυματίστηκε σοβαρά από μια έκρηξη που προκλήθηκε από χρήση γκαζιού. Νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση, οι γιατροί είχαν εκφράσει φόβους ακόμη και για τη ζωή του, αλλά φαίνεται πως κερδίζει την μάχη.
Δίνει τον δικό του αγώνα και ήδη πήρε εξιτήριο και βρίσκεται πλέον στο σπίτι του. Έχει όμως ακόμη δρόμο μπροστά του, καθώς ακολουθεί η αποκατάσταση, συνεχή παρακολούθηση και θεραπεία για τα εγκαύματα. Αυτή την εβδομάδα άρχισε και φυσιοθεραπείες και θα προχωρήσει βήμα - βήμα.
Ο προπονητής του στην Εθνική Λετονίας, Άρτουρς Ζάγκαρ, έστειλε το δικό του μήνυμα: "Είμαστε πολλοί που βρισκόμαστε δίπλα σας αυτή τη στιγμή και το μήνυμα αυτό δεν είναι μόνο κενές λέξεις. Κάθε μέρα προσευχόμαστε γι' αυτόν. Και δώστε του ένα μήνυμα. Να θυμάται πάντα αυτό που έλεγε ο προπονητής του: Βήμα βήμα! Κι αν μπορούμε εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος από την ομάδα να βοηθήσει, είμαστε εδώ γι' αυτόν".
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ