24 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Κερδίζει, ελπίζει ο ΠΑΟΚ (vid+pics)

Τη νίκη, με την οποία θα παραμείνει σε… τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, θα «ψάξει» ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Βενέτσια.

Οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν το ιταλικό συγκρότημα την Τετάρτη (12/12, 19.30) στο κλειστό της Πυλαίας, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μην έχει στη διάθεσή του μόνο τον τραυματία Βαγγέλη Μαργαρίτη. Οι «ασπρόμαυροι» δεν επιθυμούν απώλειες στο «PAOK Sports Arena», στην προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση στους «16», ενώ ελπίζουν να έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους. Πρόσκληση στους φιλάθλους, μάλιστα, να δώσουν δυναμικό παρών στο κλειστό απηύθυναν τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας Αντελίνο Βιεϊρίνια, Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Αμρ Βάρντα

Η διοργανώτρια αρχή δημοσίευσε διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία πριν από το ματς, τα οποία είναι τα εξής…
ΠΑΟΚ κέρδισε στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του στο BCL, κάτι που αποτελεί το καλύτερο σερί του στη διοργάνωση. Έχει ηττηθεί σε μόλις ένα στα τελευταία πέντε παιχνίδια του κόντρα σε ιταλικές ομάδες, στην ιστορία του στο Basketball Champions League, αλλά αυτό ήταν από τους Βενετούς στον πρώτο γύρο στο «Palasport Taliercio».

ΠΑΟΚ έχει 45.7% στα τρίποντα, που είναι το μεγαλύτερο ποσοστό ευστοχίας φέτος στο BCL.

Βενέτσια έχει αναδειχθεί νικήτρια στα έξι από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της, ενώ έχει και τρία διαδοχικά «διπλά», που αποτελούν την καλύτερη επίδοσή της στη διοργάνωση, σκοράροντας μάλιστα περισσότερους από 90π. κατά μέσο όρο.

Γιανίκ Μορέιρα έχει τα περισσότερα ριμπάουντ από κάθε άλλον συμπαίκτη του στη φετινή διοργάνωση, με μ.ό. 5,6 ανά ματς. Ωστόσο, έχει κάνει μέχρι στιγμής μόνο ένα double double, συμπτωματικά κόντρα στη Βενέτσια (14π. και έντεκα ριμπάουντ).

Όστιν Ντέι έχει 24/26 βολές έως τώρα. Αυτό το ποσοστό ευστοχίας, του 92.3%, είναι το καλύτερο ανάμεσα σε όλους τους φόργουορντ που συμμετέχουν φέτος στο BCL.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ