23.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κερδίζει έδαφος ο Κατσίβελης στην ΑΕΚ

Αν και είμαστε στη μέση του καλοκαιριού, η ΑΕΚ δείχνει να βρίσκεται σε... χειμερία μεταγραφική νάρκη, καθώς δεν είναι δραστήρια στη μεταγραφική αγορά. Η αλήθεια είναι πως αν καταφέρει να κρατήσει τους Λάνγκφορντ, Σλότερ, Ματσιούλις (οι δύο πρώτοι φέρονται έτοιμοι να συμφωνήσουν, με τον Λιθουανό υπάρχουν κάποια ζητηματάκια, αλλά και αισιοδοξία για αίσιο τέλος στις συζητήσεις) και με δεδομένο ότι ο Λίνος Χρυσικόπουλος λέγεται ότι συμφώνησε να ενεργοποιηθεί το +1 του συμβολαίου, που υπέγραψε πέρυσι, ο Γιάνκοβιτς θα μείνει κι αυτός, ενώ αποκτήθηκε και ο Μορέιρα, δεν έχει και πολλά πράγματα να κάνει ακόμα. Δύο ξένους χρειάζεται, έναν γκαρντ κι έναν ψηλό, κι έναν Έλληνα ψηλό. Άρα, μπορεί να ψάξει με την ησυχία της αναζητώντας καλύτερες τιμές.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποφάσισε να κρατήσει στην ομάδα τον Δημήτρη Μωραΐτη, εκτιμώντας ότι πρέπει πλέον να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ και όχι να γυρίζει από εδώ και από εκεί ως δανεικός. Στο σχήμα με Ζήση, Γκίκα και δύο Αμερικανούς (Λάνγκφορντ πιθανότατα συν κάποιος άλλος) ο Μωραΐτης θα είναι ο πέμπτος, όχι όμως και ο μόνος που θα διεκδικεί μια θέση στη 12άδα. Ο Παπαθεοδώρου θέλει έναν ακόμα Έλληνα γκαρντ και απ' ό,τι φαίνεται αυτός δεν θα είναι ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Ο 24χρονος περιφερειακός έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, αλλά έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία είτε να παίζει περισσότερο είτε να φύγει. Επειδή κανείς στην Ένωση δεν μπορεί να του εγγυηθεί λεπτά συμμετοχής, το πιθανότερο είναι να φύγει, άλλωστε οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει προχωρημένες επαφές με τον Άρη, όπου έπαιξε πέρυσι και θέλει να επιστρέψει.

Αν τελικά φύγει ο Τολιόπουλος, η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει έτοιμη τη λύση κι αυτή δεν είναι άλλη από τον Δημήτρη Κατσίβελη. Ο διεθνής γκαρντ μένει ελεύθερος από τον Προμηθέα αυτό το καλοκαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες, περιμένει το σήμα της Ένωσης για να υπογράψει μαζί της και να φορέσει τη φανέλα της για δεύτερη φορά μετά τη σεζόν 2015-16. Πριν από λίγο καιρό ο Κατσίβελης βρέθηκε στο στόχαστρο του Περιστερίου, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε, κάτι που ενίσχυσε τις υποψίες ότι περιμένει την ΑΕΚ.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η Ένωση τον έχει στα υπόψη της, αλλά δεν θα προχωρήσει κάτι αν δεν ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα Τολιόπουλου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ