22.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

«Κεραυνοβόλησε» το Κλίβελαντ η Οκλαχόμα (vids)

Τρομερό «σόου» παρέδωσαν ο Ράσελ Ουέστμπρουκ και η παρέα του στο Οχάιο, με τους Θάντερ να «σκορπίζουν» με 148-124 τους Καβαλίερς.

Ο ανήφορος των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και ο αντίστοιχος κατήφορος των Κλίβελαντ Καβαλίερς συνεχίζεται, με τους πρώτους να περνούν με 148-124 από την «Quicken Loans Arena» και να εδραιώνονται στην πέμπτη θέση της Δύσης, ελπίζοντας σε προσέγγιση της τέταρτης που δίνει πλεονέκτημα στα playoffs. Οι «Κεραυνοί» ήταν απολαυστικοί και, βρίσκοντας «πάτημα» στην αναιμική άμυνα των αντιπάλων τους, έφτασαν σε αυτό το εντυπωσιακό σκορ, με την τετράδα των Πολ Τζορτζ, Καρμέλο Άντονι, Στίβεν Άνταμς και Ράσελ Ουέστμπρουκ να είναι ασταμάτητη.

Σε 32 λεπτά, ο Τζορτζ έφτασε τους 36 πόντους με 12/19 σουτ και 7 ριμπάουντ, ο «Μέλο» είχε 29 πόντους με 10 ριμπάουντ, ο Άνταμς 25 πόντους με 10 ριμπάουντ και ο «RW» δημιούργησε για τους συμπαίκτες του με 20 ασίστ, προσθέτοντάς τους δίπλα στους 23 πόντους και τα 9 ριμπάουντ. Η αλήθεια είναι, ότι οι «Ιππότες» περίμεναν τα περισσότερα... από τον Αϊζέια Τόμας που σημείωσε 24 πόντους με 8/14 σουτ, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να έχει 18 πόντους με 8/17 σουτ και τον Τζέι Κράουντερ να πετυχαίνει 17 πόντους με 7/12 σουτ.

Η πορεία του παιχνιδιού φαινόταν από την πρώτη κιόλας περίοδο, όταν η προαναφερθείσα τετράδα έβαζε μπροστά τους Θάντερ με διαφορά 19 πόντων (24-43). Στη συνέχεια το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ευστοχία της τάξης του 46.7% στα σουτ τριών πόντων, έναντι 27% του συγκροτήματος του Τάιρον Λου, το οποίο προφανώς δε θα μπορούσε να αρκεστεί στις ορέξεις του Τόμας, όταν στην αντίπερα όχθη δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή να αγωνιστεί με τη στοιχειώδη συγκέντρωση στην άμυνά του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ