20.9 C
Athens
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

«Κεραυνοί» από τη Βοστόνη! (vids)

Οι Σέλτικς έχουν αρχίσει να «φουλάρουν» για το πλεονέκτημα έδρας στην Ανατολή και ξεπέρασαν και το «εμπόδιο» των Θάντερ με 134-129, με τον Κάιρι Ίρβινγκ σε εξαιρετική κατάσταση.

Μια νέα μεγάλη νίκη πανηγυρίζουν οι Μπόστον Σέλτικς, που έφεραν το ρεκόρ τους στο 34-19 στην Ανατολή, μετά το 134-129 απέναντι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ερχόμενοι δυναμικά να διεκδικήσουν έστω την τρίτη θέση εν όψει της πρόκλησης, που αναμένεται να είναι τα playoffs για τους ίδιους. Ο Κάιρι Ίρβινγκ ήταν εκπληκτικός για άλλη μια φορά, είχε συμπαραστάτες και οι παίκτες του Μπραντ Στίβενς άντεξαν σε ένα ματς λεπτομερειών στο φινάλε.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ικανοποιητικό για τους «τριφυλλοφόρους», οι οποίοι προηγήθηκαν με 66-58, έχοντας βρει λύσεις από ουκ ολίγους παίκτες τους, με τον Αλ Χόρφορντ άξιο συμπαραστάτη του ηγέτη τους. Χαρακτηριστικό, ήταν το γεγονός ότι συνολικά οκτώ από τους εννέα παίκτες τους, που χρησμοποιήθηκαν, είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τους Σμαρτ και Μόρις ειδικά να κάνουν εξαιρετική δουλειά στα επόμενα 48 λεπτά.

Όταν, επίσης, ο Γκραντ μείωσε σε 129-128, με 18.2" να απομένουν για το τέλος, η αντίδραση ήταν εξαιρετική. Ο Τέιτουμ ευστόχησε σε μία εκ των δύο βολών του και αμέσως μετά η άμυνα ανάγκασε σε λάθος τον Ουέστμπρουκ, με τον Χόρφορντ να κλέβει και τον Τέιτουμ να «καθαρίζει», αυτή την φορά, από τα 4.5 μέτρα. 

Ο Ίρβινγκ, βέβαια, ήταν ο κορυφαίος με 30 πόντους, 14/19 σουτ και 11 ριμπάουντ. Στην αντίπερα όχθη, οι 37 πόντοι του Πολ Τζορτζ δεν αρκούσαν, ούτε και το triple double 22 πόντων, 12 ριμπάουντ και 16 ασίστ του μοιραίου στο φινάλε, Ράσελ Ουέστμπρουκ, για τους «Κεραυνούς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ