26.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Κεραμιδάς: «Θα δώσουμε την ψυχή μας»

Ο Κώστας Κεραμιδάς μίλησε για την προσπάθεια που θα κάνει η Εθνική Γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στην Τενερίφη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στο πλαίσιο της Media Day:

«Εκπροσωπούμε την Ευρώπη. Πάμε για το καλύτερο. Η ομάδα έχει απουσίες αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έχουμε ήδη παίξει δύο φιλικά θα δώσουμε κι άλλα προτού πάμε Τενερίφη. Ο όμιλος είναι δύσκολος αλλά σε όποιον όμιλο κι αν παίζαμε πάλι δύσκολος θα ήταν. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτά που κερδίσαμε πέρσι και αυτό θα το πετύχουμε δίνοντας την ψυχή μας σε κάθε αγώνα όπως και στην Πράγα».

Μιλώντας για το δύσκολο έργο που θα έχει η Εθνική Γυναικών στην Ισπανία, ο Κώστας Κεραμιδάς τόνισε: «Ο στόχος μας είναι η μία νίκη για να παλέψουμε για την πρόκριση. Η Γαλλία δείχνει πιο δυνατή από τις άλλες ομάδες και είναι πιο ενισχυμένη με πέρυσι. Ο Καναδάς δείχνει ισχυρότατος αν και πολλές παίκτριες δεν μετέχουν στη προετοιμασία λόγω WNBA. Και η Κορέα είναι πολύ δυνατή. Θα διεκδικήσουμε τη νίκη και στα τρία παιχνίδια για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Τέλος, ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: «Όλοι είναι υποψιασμένοι και μας γνωρίζουν πλέον όπως συνέβη και στα παράθυρα. Αυτό μας κάνει πιο ισχυρούς στον ψυχολογικό τομέα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως η ομάδα θα παλέψει φάση φάση και θα μιλήσει η ψυχή μας πάλι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ