16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

“Κεραίες” του Αρη για Χαραλαμπόπουλο

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανέλαβε και τυπικά τον Αρη κι έβαλε άμεσα μπρος τον σχεδιασμό που εδώ και μήνες είχε στο μυαλό του έχοντας συμφωνήσει με τον Νίκο Λάσκαρη κι ας πέρασε... αγωνίες μέχρι τις υπογραφές λόγω των διοικητικών προβλημάτων.
Ο "Δράκος" θέλει να δημιουργήσει κάποια σημεία αναφοράς στην ομάδα, με παίκτες που θα ωφελήσουν και θα ωφεληθούν από τον Αρη και έχουν τα φόντα και να βοηθήσουν και να "δεθούν" με την κερκίδα.
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι πολύ ψηλά μεταξύ αυτών των περιπτώσεων. Δύσκολη μεν, αλλά ψηλά. Ο νεαρός διεθνής έχει ουσιαστικά.. χάσει χρονιά με ελάχιστα λεπτά συμμετοχής και η καριέρα του δεν εξελίσσεται όπως περίμεναν οι περισσότεροι.
Στον Παναθηναϊκό τον θεωρούν ένα μεγάλο κεφάλαιο, αλλά βλέπουν ότι για την ώρα αυτό δεν... τοκίζεται, παραμένει στάσιμο άρα και σε ρίσκο. Η πιθανότητα δανεισμού του έχει αρχίσει ήδη να συζητείται. Ο Γιαννάκης κρίνει ότι αξίζει να ποντάρει πάνω του, ο Χαραλαμπόπουλος θα ήθελε να έχει τις ευκαιρίες του στον Παναθηναϊκό αλλά βασικά θέλει να παίξει, ο Παναθηναϊκός θα ήθελε τον Χαραλαμπόπουλο με ρόλο, αλλά βασικά επίσης θέλει να... παίξει.

Το θέμα δεν θα έχει άμεσα εξέλιξη, αφού στον Παναθηναϊκό θα το προσέξουν πολύ, όμως, αν κριθεί καλύτερο να πάρει άλλες παραστάσεις έστω για μια χρονιά, ο Αρης θα καιροφυλακτεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ