18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κερέμ Καντέρ: «Να παίξω με τον Ενές στον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Κερέμ Καντέρ μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ εξέφρασε με βεβαιότητα ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι η πρώτη επιλογή του Ενές Καντέρ όταν αποφασίσει να αποσυρθεί από το ΝΒΑ και πως όνειρό του είναι να αγωνιστούν μια μέρα μαζί. 

Ο νεαρός φόργουορντ μίλησε ακόμα για την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με τον Κολοσσό Ρόδου, για την ψυχοσύνθεση και τη φιλοσοφία του γύρω από το παιχνίδι, αλλά και για τον ΝΒΑερ αδερφό του και τη μεταξύ τους σχέση. 

«Kαθώς μεγαλώναμε παρακολουθούσαμε τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Νομίζω πως πήρα την σωστή απόφαση που ήρθα στην Ελλάδα. Η Τουρκία και η Ελλαδα μοιάζουν σε πολλά, στο φαγητό, στην παράδοση. Οι άνθρωποι ειναι φιλόξενοι. Κάνω μια καλή χρονιά και πιστεύω πως στην επόμενη σεζόν θα μπορέσω να αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο.

Πριν υπογράψει ο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό, ο Ενές έδειξε την υποστήριξη του σε αυτό. Όταν τελείωσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, η πρώτη του επιλογή θα είναι ο Παναθηναϊκός. 

Όπως είπα μικροί βλέπαμε ελληνικό πρωτάθλημα. Νομίζω πως είναι ανταγωνιστικός. Γιατί να μην παίξουμε κάποια στιγμή και οι 2 μας στον Παναθηναϊκό. Όνειρο μας ηταν να παίξουμε παρέα στην Εθνική Τουρκιάς, αλλά δεν το έχουμε καταφέρει αυτό ακόμα. Και δεν θα συμβεί άμεσα. Άρα ο Παναθηναϊκός θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να μπορέσουμε να παίξουμε μαζί», ανέφερε μεταξύ άλλων. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ