18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεμπ: «Μοιάζω με τον Ζάιον αλλά με καλύτερα στατιστικά»

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον θεωρείται από πολλούς το παιδί-φαινόμενο, λόγω της σωματοδομής του και ο άλλοτε all star παίκτης, Σον Κεμπ, μίλησε για την ομοιότητά τους.

Το next big thing του ΝΒΑ και παίκτης των Πέλικανς, Ζάιον Ουίλιαμσον, βρίσκεται μακριά από τραυματισμούς την φετινή σεζόν και φαίνεται να βρίσκει τα... πατήματά του και παράλληλα οι «πελεκάνοι» οδηγούνται σε νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο νεαρός παίκτης χαρακτηρίζεται για την δύναμή του, την ιδιαίτερη σωματοδομή του αλλά και την εκρηκτικότητά του και σε πολλούς φέρνει στο... μυαλό τον άλλοτε παίκτη των Σουπερσόνικς, Καβαλίερς, Μπλέιζερς και Μάτζικ, Σον Κεμπ, ο οποίος αντικειμενικά αποτελούσε έναν από τους πιο θεαματικούς αθλητές της εποχής του.

Αρκετοί έχουν αναφερθεί στην ομοιότητα ανάμεσά τους και ο Σον Κεμπ θέλησε να δώσει την δική του απάντηση: «Έχουμε παρόμοια σωματοδομή. Πολύ δυνατός. Κοιτάζω τον Ζάιον και λέω ότι αν προσθέσεις στα στατιστικά του 8 πόντους και 5 ριμπάουντ, τότε ξέρεις τι θα έκανα σήμερα στο prime μου».

Για την ιστορία ο παλαίμαχος πλέον παίκτης αγωνίστηκε σε 1051 αγώνες στο ΝΒΑ και μέτρησε 14.6 πόντους και 8.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην καριέρα του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ