20.1 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Κεμζούρα: “Υπάρχουν διαφορετικοί κανόνες”

Συνέντευξη στο krepsinis.net έδωσε ο Κεστούτις Κεμζούρα, συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Λιθουανός κόουτς μίλησε για τον Ολυμπιακό, την αποχώρηση από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τους διαιτητές, αλλά και την απόφαση του Άξελ Τουπάν να αφήσει την ομάδα.

"Ήταν δύσκολο ψυχολογικά για όλους. Παίκτες και προπονητές. Νιώθαμε πως κάτι θα γινόταν και θα παίζαμε. Η απογοήτευση είναι μεγάλη, όταν προετοιμάζεσαι και είσαι έτοιμος να παλέψεις για τίτλους, αλλά τελικά φτάνεις να μην αγωνίζεσαι", τόνισε για να προσθέσει αναφερόμενος στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ: "Κατά τη γνώμη μου, μπήκαμε στο παιχνίδι λάθος και δεν παίξαμε όπως έπρεπε ειδικά για έναν τέτοιο αγώνα και με τέτοιο αντίπαλο. Χάναμε 15 πόντους και είπαμε στα αποδυτήρια πως θα επιστρέφαμε στο παιχνίδι".

Ο ίδιος όμως γνώριζε πολύ καλά πως έπρεπε να στηριχθούν οι αποφάσεις της διοίκησης και να μείνουν όλοι ενωμένοι: "Οι συζυτήσεις γίνονταν πολύ καιρό ανάμεσα στις ομάδες, τη λίγκα... Παίρνοντας όλες τις πληροφορίες, ακούγοντας όσα άκουσα, μαθαίνοντας, για να το πω διακριτικά, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί κανόνες και συμβαίνουν πολλά".

Ο Κεμζούρα ρωτήθηκε και για το οικονομικό κομμάτι και τα οφειλόμενα προς τους παίκτες, που οδήγησαν τον Άξελ Τουπάν, όπως αναφέρει το κείμενο, στην πόρτα της εξόδου: "Κάθε προσωπική απόφαση δεν μπορεί να κριθεί. Ειλικρινά δεν προλάβαμε καν να μιλήσουμε μαζί του γι' αυτό, γιατί μάθαμε για την απόφασή του να αφήσει την ομάδα πολύ αργά. Την επόμενη μέρα είχαμε αγώνα. Δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο. Κάποιοι ξέρουν, έχουν την εμπειρία και διαχειρίζονται τα θέματα διαφορετικά".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ