15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κεμζούρα: “Θετικό ότι παλέψαμε ως το τέλος”

Ο Κεστούτις Κεμζούρα παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα κι αφού εξήγησε τι πήγε στραβά στον Ολυμπιακό, τόνισε πως κρατάει το ότι οι παίκτες του το πάλεψαν ως το τέλος.

«Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα. Άξιζαν να κερδίσουν. Δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι όπως θέλαμε. Κράτησαν την πίεση και τον ρυθμό σε όλο το παιχνίδι. Ήμασταν αργοί στα σκριν μας, μας κατέστρεψαν σε αυτό, γιατί ήταν σε υψηλότατο επίπεδο στο κομμάτι του physical παιχνιδιού. Στο δεύτερο δεκάλεπτο βρήκαμε το σχήμα που μας βοήθησε να επιτεθούμε καλά, να τρέξουμε το παρκέ και να βρούμε λύσεις από την άμυνα και τα deflections. Το τρίτο δεκάλεπτο μας επέστρεψε όμως στην αρχή», είπε αρχικά. Και πρόσθεσε:

«Κάναμε πάρα πολλά λάθη στο δεύτερο μέρος. Μερικά ήταν αποτέλεσμα της καλής άμυνας που βρήκαμε, άλλα ήταν λόγω έλλειψης στη συγκέντρωση. Σε αυτό το επίπεδο, αυτά τα λάθη κοστίζουν, αυτές οι ομάδες μπορούν να σε "σκοτώσουν". Το μοναδικό θετικό ήταν ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος, δεν αφήσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να προστατέψουμε καλύτερα την μπάλα και να εκτελέσουμε καλύτερα το πλάνο μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ