21.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Καφαντάρη: «Υπάρχει συνοχή στην Εθνική»

Η Εθνική Γυναικών ξεκίνησε την προετοιμασία της για το Ευρωμπάσκετ και, παρά τις δύο ήττες από την Σλοβακία, βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, η βοηθός του Κώστα Κεραμιδά, Ελένη Καφαντάρη, επισήμανε τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία που παρουσίασε η ομάδα.

Αναλυτικά:

«Έχουμε ένα πρόβλημα στη ρακέτα και προσπαθούμε να βρούμε  λύση με διάφορα τρικ στο παιχνίδι μας. Παρά, πάντως, την αδυναμία μας μέσα στο καλάθι τα κορίτσια δίνουν τεράστιες μάχες, ώστε αυτό το πρόβλημα να φανεί όσο γίνεται μικρότερο. Χρειαζόμαστε, επίσης, δουλειά στην επιστροφή στην άμυνα και να προσπαθήσουμε πιο οργανωμένα στο κομμάτι της επίθεσης. Στοχεύουμε από κάθε παίκτρια να πάρουμε το καλύτερο της στοιχείο και να το βάλουμε μέσα στο παιχνίδι μας.

Μπορεί απέναντι στη Σλοβακία να κάναμε δυο ήττες, αλλά σε σημεία που η αντίπαλός μας έφυγε στο σκορ η ομάδα δεν τα παράτησε, κυνήγησε να επιστρέψει και τα κατάφερε στο δεύτερο φιλικό.  Η Εθνική διαθέτει πολύ καλό κλίμα, υπάρχει συνοχή και οι παίκτριες τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο. Μέχρι τα φιλικά με την Ιταλία θα δουλέψουμε την τακτική στο αμυντικό και επιθετικό κομμάτι. Είναι τομείς που φάνηκε ότι είχαμε ένα πρόβλημα στα φιλικά με τη Σλοβακία. Ακόμη θα επιμείνουμε πολύ στη λεπτομέρεια για να γίνει η ομάδα πιο αποδοτική».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ