25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Καυτός» ο Τζεντίλε, «διπλό» για Μπολόνια (vid+pic)

Με τον Σάντρο Τζεντίλε να επιβεβαιώνει την τρομερή του φόρμα και να πραγματοποιεί ρεκόρ καριέρας, η Βίρτους Μπολόνια πέρασε με 90-85 από το Βαρέζε, κερδίζοντας την ομώνυμη ομάδα στην παράταση και συνεχίζοντας να παλεύει σκληρά για την πρόκριση στα playoffs.

Στο συγκλονιστικό αυτό παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι είχαν και τον πρώτο λόγο για να πάρουν το «διπλό», με τον άλλοτε φόργουορντ του Παναθηναϊκού απόλυτο πρωταγωνιστή, αλλά ο Ουέλς είχε διαφορετική άποψη και με τρίποντό του έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο. Εκεί, ο ίδιος μαζί με τον αδερφό του, Στέφανο Τζεντίλε, ανέλαβαν να «καθαρίσουν» το ματς για την Μπολόνια, η οποία πλέον έχει ρεκόρ 6-6 στο πρωτάθλημα, μετά από 12 αγωνιστικές, ελπίζοντας να επιβιώσει στο «τρενάκι του τρόμου» που έχουν δημιουργήσει αρκετές ομάδες, στην προσπάθεια εισόδου στην οκτάδα και πρόκρισης στα playoffs.

Ο Τζεντίλε είχε 32 πόντους, επίδοση που αποτελεί για τον ίδιο ρεκόρ καριέρας σε πόντους, με 12/17 δίποντα, 2/6 τρίποντα και 2/4 βολές, μαζί με 6 ριμπάουντ, ενώ τον ακολούθησε με double double 17 πόντων και 10 ριμπάουντ ο Πιέτρο Αραντόρι. Κορυφαίοι της Βαρέζε ήταν ο Οκόγιε με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ, καθώς και ο Φερέρο με 17 πόντους, με το δεύτερο να στερεί μία σπουδαία λύση για την ομάδα του, αποβληθείς με πέντε φάουλ.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ