29.2 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Καυκής: “Συσπειρωμένοι θα παλέψουμε μέχρι τέλους…”

Ο Δούκας δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στο Κερατσίνι. Απέναντι στον Φάρο γνώρισε την τέταρτη φετινή του ήττα. Η απώλεια του βαθμού δεν αναιρεί κάτι από την καλή φετινή πορεία της ομάδας, η οποία κοιτάζει ήδη το επόμενο στόχο, την επόμενη αναμέτρηση, αυτή με τον Αμύντας. Κάτι που ξεκαθάρισε και τον δικό του τρόπο με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ομάδας,  αρχηγός της, Παναγιώτης Καυκής. 

"Γνωρίζαμε πως ο αγώνας με τον Φάρο θα ήταν δύσκολος, ειδικά στον έδρα του και σε μια περίοδο που είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος. Δεν τα καταφέραμε, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι βγήκαμε εκτός πορείας. Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος... Μην ξεχνάμε ότι παραμένουμε εντός του στόχου μας για είσοδο στα πλέι οφ ανόδου και είμαστε κοντά στο να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας".

Για τον Καυκή αυτό που μετράει είναι πως στον Δούκα "είμαστε συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της περιόδου" και προσθέτει: "Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, και δούμε τις αδυναμίες μας και να τις βελτιώσουμε με ξεκίνημα το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Αμύντα. Στο τέλος θα κάνουμε το... ταμείο μας και εκεί θα δούμε αν έχουμε πετύχει η όχι..."



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ