15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Καυγάς για ένα λέι απ! (vids)

Ο Λανς Στίβενσον των Πέισερς παρέβη έναν άγραφο νόμο του μπάσκετ στις ΗΠΑ, αλλά και στον κόσμο όλο εσχάτως. Ενώ όλα είχαν κριθεί στον αγώνα της Ιντιάνα με το Τορόντο (οι Πέισερς νίκησαν με 108-90), πήρε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου κι ενώ όλοι οι άλλοι παίκτες είχαν σταματήσει να παίζουν περιμένοντας να ηχήσει για τελευταία φορά η κόρνα της γραμματείας, προχώρησε και πέτυχε με λέι απ ένα ακόμα καλάθι.

Υποτίθεται ότι αυτό απαγορεύεται από τον άγραφο νόμο. Και ακριβώς γι' αυτό οι παίκτες των Ράπτορς εξοργίστηκαν. Ο Ντεμάρ ΝτεΡόζαν πήγε προς το μέρος του, του ζήτησε το λόγο και ο καυγάς δεν άργησε να ξεσπάσει. Η κατάσταση, βέβαια, δεν ξέφυγε, αλλά υπήρξε μια μικρή συμπλοκή, μερικά σπρωξίματα και (φανταζόμαστε) άφθονα... γαλλικά.

Ο ΝτεΡόζαν χαρακτήρισε "ασεβή για το παιχνίδι" την κίνηση του Στίβενσον, ενώ και ο συμπαίκτης του τελευταίου στους Πέισερς, Πολ Τζορτζ, ήταν φανερό πως δεν ήταν σύμφωνος με την ενέργειά του: "Ο Λανς ξέρει καλύτερα. Υπάρχει αυτός ο άγραφος νόμος που λέει ότι όταν προηγείσαι με μεγάλη διαφορά, δεν κάνεις σουτ στην τελευταία επίθεση. Αλλά αυτός σούταρε. Γι' αυτό ο Λανς είναι ο Λανς". 

Πώς δικαιολογήθηκε ο ίδιος ο Λανς Στίβενσον; "Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν. Το κοινό με αποθέωνε κι εγώ ήθελα να το κάνω για τους οπαδούς".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ