33.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Κατσικάρης: «Θα είναι δύσκολα χωρίς κόσμο»

Το πρωτάθλημα στην Ισπανία ετοιμάζεται για την επανεκκίνησή του. Μια από τις ομάδες που θα δώσουν το «παρών» σε αυτόν τον επίλογο με την παρουσία δώδεκα ομάδων στη Βαλένθια, είναι η Γκραν Κανάρια του Φώτη Κατσικάρη και του Γιάννη Μπουρούση. Ο Έλληνας προπονητής έδωσε σήμερα συνέντευξη Τύπου για την επιστροφή στο παρκέ και αυτή την διαφορετική επιστροφή στη δράση.

 «Σήμερα που μιλάμε η ομάδα είναι καλά, οι παίκτες έχουν καλή ψυχολογία για να επιστρέψουν στο παρκέ, γιατί ο κόσμος, η κοινωνία, το έχουν ανάγκη», τόνισε ο Κατσικάρης για να συμπληρώσει: «Η τελική φάση είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναζήσει και δεν ξέρουμε πως θα πάει. Είναι πολύ σημαντικό να φτάσουμε με καλή ψυχολογία και χωρίς τραυματισμούς. Δεν έχουμε μεγάλες αλλαγές ενόψει αυτή της τελικής φάσης. Βλέπουμε τα πράγματα που δεν κάναμε καλά. Ανεβάζουμε σιγά σιγά την ένταση στις προπονήσεις για να φτάσουμε στη Βαλένθια καλά προετοιμασμένοι».

Ο Κατσικάρης πρόσθεσε πως «θα είναι πολύ δύσκολο να παίζει η ομάδα χωρίς κόσμο, κάτι που δεν έχει μάθε κανείς να κάνει» και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η Γκραν Κανάρια θα παίζει Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική περίοδο: «Πιστεύω πως την επόμενη σεζόν θα παίζουμε την Ευρώπη. Δεν άφησα το ΝΒΑ για να βρεθώ σε μια ομάδα μόνο για εννέα μήνες, αλλά δεν ξέρω και τι θα γίνει την επόμενη χρονιά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ