17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κατσίβελης: “Τα προκριματικά του BCL ο πρώτος στόχος”

Την Παρασκευή 10/9 (17:00) είναι προγραμματισμένη η "πρόβα τζενεράλε" για την ομάδα του Περιστερίου απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας εν όψει των προκριματικών για το Basketball Champions League και ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε για την αναμέτρηση με τους Πατρινούς, την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, αλλά και τον στόχο του BCL.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Είναι πάρα πολύ όμορφο συναίσθημα να ξαναέχουμε τον κόσμο στα γήπεδα, πιστεύω είναι πάρα πολύ ωραίο για εμάς τους παίκτες, την ομάδα, αλλά και για τον κόσμο που μπορεί μετά από τόσο καιρό πλέον να ξεχαστεί, να ξεδώσει και να δει το άθλημα που αγαπάει. Ελπίζω να μην υπάρξει ξανά κάποιο θέμα με την πανδημία του Covid-19, ώστε να είναι το πρώτο σε μία σειρά πολλών παιχνιδιών που θα έχουμε κόσμο στα γήπεδα. Ας είναι αυτή η αρχή του τέλους της πανδημίας».

Για το ματς με τον Απόλλωνα και τα προκριματικά του BCL:

«Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας δει και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για την δύσκολη συνέχεια και τα προκριματικά του Basketball Champions League που αποτελούν τον πρώτο στόχο της φετινής σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ