17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κατσίβελης: “Στο βάθος του μυαλού μας, ναι, ονειρευόμαστε”

Ο Δημήτρης Κατσίβελης είναι ένας από τους παίκτες του Προμηθέα Πάτρας που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη των Αχαιών επί του Περιστερίου και την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

"Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Αποκλείσαμε τον Παναθηναϊκό και θέλαμε να φτάσουμε στον τελικό. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Το Περιστέρι είναι καλή και σκληρή ομάδα και έπρεπε να απαντήσουμε στη σκληράδα. Να παίξουμε το ίδιο δυνατά. Το κάναμε και πήραμε τη νίκη. Το παιχνίδι ήταν κλειστό και έτσι ήταν λογικά να κριθεί στα λάθη και στις κατοχές. Εκεί κάναμε καλή δουλειά και φτάσαμε στο θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε ομάδα που έχει δώδεκα παίκτες έτοιμους να βοηθήσουν".

Στην πιθανότητα να αντιμετωπίσει ο Προμηθέας την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 16 Φεβρουαρίου ο Κατσίβελης πρόσθεσε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ: "Οι τελικοί είναι πάντα ξεχωριστοί. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά ο τελικός είναι ένα παιχνίδι. Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο ρόλο. Εμείς πρέπει να κηνηγήσουμε το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο που κάναμε και σήμερα, με άμυνα και ενέργεια. Να κάνουμε πολύ καλή δουλειά και να παλέψουμε για τον τίτλο".

Στην ερώτηση αν ονειρεύεται αυτή τη στιγμή του τελικού και ίσως την κατάκτηση του τίτλου, ο Έλληνας γκαρντ χαμογάλασε και απάντησε: "Στο βάθος του μυαλό μας, ναι, ονειρευόμαστε, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και για να βρούμε τον τρόπο να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν είναι ώρα ακόμη για όνειρα. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ