17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κατσίβελης: “Θα παλέψουμε, όσο υπάρχουν πιθανότητες”

Ο ΠΑΟΚ στηρίχθηκε αρκετά σε έναν ακόμη αγώνα στην παρουσία του Δημήτρη Κατσίβελη. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν στο τέλος της αναμέτρησης ο πρώτος σκόρερ για την ελληνική ομάδα στην αναμέτρηση με την Λούντβιχσμπουργκ. Και έκανε λόγο για σκληρή ομάδα, με ειδική αναφορά στην ενέργεια που έβγαλε, αλλά και στο τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα.

ταν δύσκολο παιχνίδι απέναντι με μία σκληρή ομάδα. Ξέραμε ότι παίζουν με ενέργεια. Κάναμε καλή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά χάσαμε τη συγκέντρωση μας και δεν συνεχίσαμε έτσι. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια και να πάρουμε όσες νίκες χρειαζόμαστε για να προκριθούμε”.

Για τον ίδιο η απώλεια του Μαργαρίτη με πέντε φάουλ έπαιξε το ρόλο της: "Μας δίνει τρομερή ενέργεια, αμυντικά κι επιθετικά. Είναι σημαντικός για την ομάδα και το ότι φορτώθηκε με φάουλ, παίζει μεγάλο ρόλο για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού”.

Υπήρχε όμως και το διαφορετικό, γενικότερα, πρόσωπο του ΠΑΟΚ από το πρώτο στο δεύτερο μισό του αγώνα: "Η Λούντιβγκσμπουργκ παίζει 40 λεπτά και πρέπει να παίξεις κι εσύ έτσι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο πρώτο, στη συνέχεια μείναμε από συγκέντρωση και ενέργεια. Για το επίπεδο του BCL βγάζει μεγάλη ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν θυμάμαι να συνάντησα ξανά κάτι παρόμοι. Μπορεί να λείπει η ποιότητα, αλλά καλύπτουν το όποιο κενό με την ενέργειά τους."

Τι θα πρέπει να κάνει πια από εδώ και πέρα ο ΠΑΟΚ; "Πρέπει να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για πρόκριση. Και αφού υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες θα πρέπει να παλέψουμε”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ