19 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κατσίβελης: “Δύο παιχνίδια για κάτι καλό”

Ο ΠΑΟΚ θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος στην Ευρώπη και βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Οι συνεχόμενες νίκες τον έχουν βοηθήσει και πλέον αναζητά μία ακόμη αύριο, απέναντι στην Σαλόν, για να διεκδικήσει τις πιθανότητές του στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. O Δημήτρης Κατσίβελης, από τους βασικούς συντελεστές της φετινής πορείας του δικεφάλου του Βορρά, αναγνωρίζει τη σημασία αυτού, αλλά και του επόμενου αγώνα.

"Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Ίσως κρίνει τη συνέχεια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας στα οποία μας δίνετε η ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό για να περάσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού. Το τελευταίο διάστημα παίζουμε καλά και αμυντικά και επιθετικά, αλλά κυρίως επιθετικά. Θα πάμε για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Ο ΠΑΟΚ είχε ηττηθεί 75-61 στον πρώτο γύρο στην Γαλλία από τη Σαλόν. Κατά πόσο είναι στο μυαλό των παικτών και αυτό το -14; "Πρώτα πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και ίσως είναι στο μυαλό μας και η διαφορά. Αλλά πρώτα απ' όλα είναι η νίκη. Έχουμε κάνει μεγάλες νίκες που φέρνουν ψυχολογία".

Και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άλλη μία απέναντι στη Σαλόν, για την οποία ο Κατσίβελης επισημαίνει: "Είναι μία πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Το ότι δεν τα πάει καλά στο γαλλικό πρωτάθλημα δεν σημαίνει κάνει. Είναι κάτι που δε τη μειώνει, γιατί είναι πρωταθλήτρια Γαλλίας. Έχει πολλούς καλούς και έμπειρους παίκτες, κυρίως όσον αφορά την επίθεση τους και το γεγονός αυτό κάνει πιο δύσκολο το έργο μας. Έχουμε κάποια άγχος, κάποια πίεση, αλλά γι' αυτό είμαστε εδώ. Για να ανταπεξέλθουμε στο άγχος και την πίεση και να φέρουμε νίκες στην ομάδα». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ