22.9 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Κατσάδα στον Σάριτς από τον μπαμπά του!

Ο Ντάριο Σάριτς διέψευσε τις προσδοκίες των Κροατών, καθώς στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Ρωσία για τη φάση των "16" του Ευρωμπάσκετ ήταν ουσιαστικά απών, παίζοντας πολύ άσχημα και αποτυγχάνοντας να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθειά της για πρόκριση στα προημιτελικά. Ο ίδιος κάτι προσπάθησε να πει σε μια κουβέντα του με δημοσιογράφους, ότι δηλαδή ήθελε πολύ να δώσει αυτό που μπορούσε και ότι δεν έκανε πια τόσο κακό παιχνίδι, όμως δεν έπεισε κανέναν.

Το χειρότερο, ωστόσο, για τον ίδιον ήταν ότι δεν έπεισε ούτε τον ίδιο τον πατέρα του. Ο Πρέντραγκ Σάριτς, σπουδαίος μπασκετμπολίστας κι αυτός στα νιάτα του και συμπαίκτης του Ντράζεν Πέτροβιτς στη Σιμπένκα, άκουσε... βερεσέ όσα προσπάθησε να πει ο γιος του. Κι αντί να προσπαθήσει να τον δικαιολογήσει, όπως ίσως θα περίμενε κανείς από έναν γονιό, ήταν ο πρώτος που του... τα έχωσε χοντρά. Και μάλιστα δημοσίως, σε κροατική ιστοσελίδα!

"Εκτός από τον Μπογκντάνοβιτς, όλοι οι άλλοι μπήκαν στο παιχνίδι με τη Ρωσία, αφότου αυτό είχε τελειώσει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Ντάριο είπε πως δεν έπαιξε άσχημα και πως έκανε αυτό που μπορούσε. Δεν έπαιξε κανείς όπως μπορούσε. Δεν είχε κανείς ενέργεια ούτε καρδιά. Δεν καταλαβαίνω αυτή την έλλειψη διάθεσης για αυτοκριτική", είπε και στη συνέχεια έγινε ακόμα πιο λάβρος!

"Μετά τη φάση των ομίλων η εντύπωση ήταν πως η ομάδα είχε βρει τη φόρμα της. Παίξαμε καλά κόντρα στην Ισπανία και πολύ καλά απέναντι στην Τσεχία, που ίσως να μην ήταν τα κατάλληλα δείγματα γραφής, αλλά σε κάθε περίπτωση προκάλεσαν αισιοδοξία. Από τη Ρωσία χάσαμε για δύο λόγους. Πρώτα απ' όλα, η άμυνα ήταν κακή, ειδικά πάνω στον Σβεντ. Κι έπειτα ο Ντάριο ήταν πολύ κακός. Πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί και να κοιτάζουμε την αλήθεια κατάματα. Η απόδοσή του ήταν καταστροφική! Είναι παίκτης που σκοράρει 20 πόντους, μαζεύει καμιά ντουζίνα ριμπάουντ και μοιράζει άλλες τόσες ασίστ, όμως σε αυτό τον αγώνα δεν υπήρχε στο γήπεδο"!

Φανταστείτε, μετά από όλα αυτά, τι θα του είπε στο σπίτι...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ