24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Κατοστάρα» η εντυπωσιακή Μπάμπεργκ (vids)

Η Μπάμπεργκ ήταν εξαιρετική απέναντι στην Ουλμ και την φιλοδώρησε με «κατοστάρα», την ώρα που η Όλντενμπουργκ περνούσε από το Βερολίνο και έμενε σταθερά δεύτερη.

Οι πόρτες της πρώτης τετράδας στη Γερμανία ανοίγουν για την Μπάμπεργκ, που «συνέτριψε» με 103-94 την Ουλμ και προς το παρόν είναι μόνη της στην τελευταία θέση, που δίνει πλεονέκτημα έδρας. Μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου, οι γηπεδούχοι είχαν «καθαρίσει» το ματς, προηγούμενοι με 82-65, χαλαρώνοντας λίγο στην άμυνα, αλλά προσφέροντας σκορ και θέαμα στο τέλος, με τους Όγκουστιν Ρούμπι και Μπράις Τέιλορ να έχουν από 15 πόντους. Από 20 σημείωσαν οι Μίλερ και Έβανς για τους ηττημένους, με τον πρώτο να έχει επτά ασίστ και το δεύτερο οκτώ ριμπάουντ.

Η Όλντενμπουργκ έκανε ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο και πήρε το «διπλό» με 94-76 απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου. Μετά το 40-38 του ημιχρόνου, το σκηνικό άλλαξε για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με επιμέρους σκορ 11-25 στο τρίτο δεκάλεπτο πήραν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, με τον άλλοτε «κίτρινο» Ουίλ Κάμινγκς να κάνει «όργια», με 34 πόντους και 11/17 σουτ. Για τους πρωτεουσιάνους, ο Λάντρι Ενκοκό πέτυχε 14 πόντους με επτά ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ