15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση στον Μάικ Μπίμπι

Άσχημα μπλεξίματα έχει με τον νόμο ο Μάικ Μπίμπι, ο οποίος κατηγορείται από καθηγήτρια σχολείου της Αριζόνα για σεξουαλική παρενόχληση, με την υπόθεση να προχωρά στη Δικαιοσύνη.

Το ότι ο κόσμος του ΝΒΑ είναι «μαγικός», δε σημαίνει πως είναι και... αγγελικά πλασμένος. Κι αυτό, γιατί έχουμε συναντήσει αρκετές περιπτώσεις παικτών εδώ και πολλά χρόνια, με... μπελάδες σε διάφορες υποθέσεις, όπως σεξουαλική παρενόχληση ή βιασμούς, συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, χρήση ναρκωτικών και κάθε τύπου διαφθοράς.

Η πρώτη περίπτωση αφορά, τελευταία, τον Μάικ Μπίμπι. Ο «θρύλος» του ΝΒΑ, συγκεκριμένα, κατηγορείται από καθηγήτρια σχολείου της Αριζόνα για σεξουαλική παρενόχληση, καθώς σύμφωνα με την ίδια, ο άλλοτε «άσος» των Κινγκς και των Νικς, την είχε βάλει με βίαιο τρόπο στο αυτοκίνητό του, τρίβοντας παράλληλα πάνω της τα γεννητικά του όργανα.

Η αντίδραση από την πλευρά του, πάντως, δεν άργησε να έρθει. «Μπορώ να πω με πάσα βεβαιότητα ότι το φερόμενο συμβάν δεν έγινε ποτέ και ότι θα καταπέσει στην πορεία της διαδικασίας. Ο Μάικλ Μπίμπι δεν συμμετείχε σε καμία πράξη σεξουαλικής επίθεσης οποιουδήποτε είδους, όπως υποστηρίζει η συγκεκριμένη κυρία ότι έγινε πριν από δύο χρόνια», αναφέρει ο δικηγόρος του.

Για την ιστορία, ο Μάικ Μπίμπι είναι τα τελευταία χρόνια, μετά την απόσυρσή του το 2012, προπονητής στο γυμνάσιο Σάντοου Μάντεν του Φοίνιξ. Η καριέρα του αυτή, βέβαια, τίθεται σε κίνδυνο, καθώς τώρα έχει να κάνει με τη Δικαιοσύνη για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ