27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Κατεβάζουν ρολά οι Φίνιξ Σανς λόγω κορονοϊού

Τέσσερις παίκτες θετικοί σε ομάδα της Δύσης και άλλοι δύο θετικά δείγματα λίγες ώρες αργότερα στους Φίνιξ Σανς! Τα νέα δεν είναι καλά με το ΝΒΑ να προγραμματίζει την επανεκκίνηση της σεζόν 2019-20.

Η είδηση έγινε γνωστή από το azcentral.com κάνοντας λόγο για δύο παίκτες, οι οποίοι μπαίνουν άμεσα σε καραντίνα, ενώ οι εγκαταστάσεις των Σανς κλείνουν, προκειμένου να τηρηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες με απολυμάνσεις κ.λ.π. Παράλληλα, η είδηση φέρνει μια σειρά υποχρεωτικών τεστ σε όσους εργάζονταν στο προπονητήριο και φυσικά τους παίκτες που έπαιρναν μέρος στις προπονήσεις. Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω σάιτ οι παίκτες αυτοί είναι οι : Μάικαλ Μπρίτζες, Ελί Οκομπό, Φρανκ Καμίνσκι, Ντάριο Σάριτς, Τζεβόν Κάρτερ, Άαρον Μπέινς, Τζέιλεν Λεκ, Τσεκ Ντιαλό. Όλα αυτά τη μέρα που αρχίζουν τα μαζικά τεστ στις 22 ομάδες που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά στη Φλόριντα.

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση στην Αριζόνα. Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα The Republic περισσότερα από 1.000 νέα κρούσματα είχαν ανακοινωθεί τις τελευταίες 13 μέρες, ενώ περισσότερα από 2.000 έχουν αναφερθεί την καθεμία από τις πέντε τελευταίες μέρες!

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ