14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καταιγιστικός Ηρακλής συνέτριψε τον Ιωνικό

Πραγματοποιώντας την καλύτερή του φετινή εμφάνιση, ο Ηρακλής νίκησε πολύ εύκολα τον Ιωνικό Νικαίας στο «Ιβανώφειο» με 107-75, στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

Ο «Γηραιός» ανέβηκε στους 28 βαθμούς και βρίσκεται μόνος του στην έβδομη θέση του πίνακα, ενώ οι ηττημένοι με 27, είναι όγδοοι παρέα με το Ρέθυμνο και τον Κολοσσό Ρόδου.

Η αναμέτρηση δεν αντέχει σε κριτική, καθώς μετά τον πρώτο πόντο της αναμέτρησης από τον Αρνέτ του Ιωνικού, οι Θεσσαλονικείς έκαναν σερί 24-0 και ξέφυγαν με 30-8 στο φινάλε του δεκαλέπτου.

Τα πάντα είχαν κριθεί με τους παίκτες του Ηλία Καντζούρη να εκτοξεύουν τη διαφορά στους στους 44 πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου (88-44). Το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Ιωνικό πάντως να μαζεύει κάπως τη διαφορά για το τελικό 107-75.

ΟΡΧΗΣΤΡΑ: Όλοι όσοι πάτησαν παρκέ για τον Ηρακλή ήταν εξαιρετικοί. Ωστόσο ο άνθρωπος που για μία ακόμα φορά έλαμψε ήταν ο Ολιβιέ Χάνλαν ο οποίος σημείωσε 22 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ. Double double για Ντέιβις και Καββαδά. Από τους ηττημένους διασώθηκε ο Σίμπσον με 16 πόντους.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Οι πιο σημαντικές διαφορές όμως ήταν στους πόντους μέσα στη ρακέτα (48-24), στους πόντους από αιφνιδιασμό (28-4) αλλά και στα ριμπάουντ (50-28).

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το τρολάρισμα των οπαδών του Ηρακλή για τον κορωνοϊό. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ