27.8 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Καταγγελίες Παναθηναϊκού για επιθέσεις σε Γιαννακόπουλο και ντου στα αποδυτήρια

Μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι «αιωνίων» της Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια σειρά από καταγγελίες, τόσο για επίθεση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όσο και το τι έγινε στα αποδυτήρια.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» καταγγέλλουν, επίθεση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του ματς από χούλιγκαν που είχαν διαπιστεύσεις του Ολυμπιακού.

Με βρισιές και απειλές από απόσταση αναπνοής. Κλωτσούσαν μπροστά του καρέκλες στη γραμματεία. Οι ίδιοι χούλιγκαν παρέμεναν δίπλα στη φυσούνα και πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού καθ'όλη τη διάρκεια του ματς. Κάποιοι άλλοι ήταν στα δημοσιογραφικά και έβριζαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Επιτέθηκαν ξανά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Με βρισιές, φτυσιές, και κλωτσιές στη φυσούνα. Ακολούθως μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου αυτοί οι 30-40 χούλιγκαν έκαναν ντου στα αποδυτήρια πιστεύοντας πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν ακόμη μέσα.

Ήρθαν σε σύγκρουση με τα ΜΑΤ. Ευτυχώς είχε φύγει. Υπάρχουν τρεις τραυματίες αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες. Μετά απο επεισόδια με χούλιγκαν στη θύρα 6. Το τελευταίο δεν το καταγγείλουμε εμείς αλλά το είπαν από την αστυνομία. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς έχει χτυπήσει πιο σοβαρά και είναι στο ιατρείο. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ