18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Καταγγελίες Γιαννακόπουλου για επίθεση στο ΣΕΦ

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι των "αιωνίων", όμως πέρα από την μικροένταση που προκλήθηκε πλεισίον του αγωνιστικού χώρου κατά την είσοδό του στο γήπεδο, εκείνος δεν επέστρεψε μετά την ανάπαυλα, κάνοντας δηλώσεις για επίθεση που δέχτηκε στη φυσούνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο κ. Γιαννακόπουλος σε αναάρτησή του στο Instagram: «Μου επιτέθηκαν στη φυσούνα πριν από το ματς. Είδα το πρώτο ημίχρονο δίπλα σε ανθρώπους που με έβριζαν και με απειλούσαν όλη την ώρα και μετά στο ημίχρονο μου έκαναν νέα επίθεση στη φυσούνα. Η αστυνομία ήρθε και μου είπε να φύγω και να μην παρακολουθήσω τον υπόλοιπο αγώνα. Αυτή τη διοργάνωση θέλουμε; Είναι αποδεκτό αυτό; Υπάρχει ελληνική αστυνομία; Υπάρχει κυβέρνηση;».

Ακόμη οι πράσινοι υποστηρίζουν: «Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου αυτοί οι 50 οργανωμένοι με τα καρτελάκια που κινούνται πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού έκαναν ντου στα αποδυτήρια πιστεύοντας πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ακόμη μέσα. Ευτυχώς είχε φύγει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ