24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καταγγελία Φασούλα για υβριστικά συνθήματα

Σε καταγγελία και ρητή αποδοκιμασία της πράξης, προέβησαν τα μέλη της κίνηση του Παναγιώτη Φασούλα για τις εκλογές της ΕΟΚ, έχοντας πληροφορηθεί ότι γράφτηκαν υβριστικά συνθήματα σε τοίχους έξω από την ΕΚΑΣΘ και την ΕΚΑΣΔΥΜ, σε βάρος του υποψήφιου πρόεδρου.

Αναλυτική η ανακοίνωση:

Πληροφορηθήκαμε ότι χθες το βράδυ άγνωστοι έγραψαν με σπρέι υβριστικά συνθήματα σε βάρος του Παναγιώτη Φασούλα στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη και στα γραφεία της ΕΚΑΣΔΥΜ στην Κοζάνη.

Αποδοκιμάζουμε απαρέγκλιτα αυτές τις ενέργειες, όπως αντίστοιχα τις καταδικάζει όλη η κοινωνία.

Η φασίζουσα αυτή συμπεριφορά, δεν απευθύνεται μόνο στον Παναγιώτη Φασούλα.  Αφορά όλο το Ελληνικό μπάσκετ, την Πολιτεία και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια ειδεχθή γεγονότα που υποβιβάζουν το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα. Ο Παναγιώτης όπως και άλλοι αθλητές που δόξασαν την Ελλάδα, αποτελούν εθνικά αθλητικά πρότυπα που αξίζουν το σεβασμό μας.

Στεκόμαστε δίπλα στον άνθρωπο Παναγιώτη Φασούλα και την οικογένεια του, αρωγοί στο αθλητικό γίγνεσθαι.

Στη χώρα που γέννησε το Αθλητικό Ιδεώδες και το Ευ’ Αγωνίζεσθαι τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται αποδεκτές. Η βία και η τρομοκρατία έχουν πάντα το ίδιο αποτέλεσμα. Στρέφουν την κοινωνία εναντίον σε αυτούς που την προκάλεσαν.

Σε οποιοδήποτε αγώνα είτε μέσα στους αθλητικούς χώρους είτε μέσα στην κοινωνία και στη ζωή γενικότερα, δεν παίζει ρόλο μόνο το ταξίδι προς τη νίκη αλλά η κόσμια και πολιτισμένη συμπεριφορά.

 

Τα Μέλη της Πρωτοβουλίας 

"ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ