18.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Καταγγελία Παναθηναϊκού και… απολογία για Αγγελόπουλους

Μία ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στάθηκε αφορμή να προβεί σε καταγγελία η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά των αδελφών Αγγελόπουλων, οι οποίοι έχουν κληθεί σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή, με τους «πράσινους» να ζητούν τον αποκλεισμό τους για έναν χρόνο.

Στις 13 του περασμένου Φεβρουαρίου, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν επιτεθεί στην ΕΟΚ, για το γεγονός ότι εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ, η ομοσπονδία οι τέσσερις διεθνείς διαιτητές (Γκόντας, Φούφης, Κορομηλάς, Παπαπέτρου) έμεναν εκτός ορισμών. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΚΑΕ έγραφε, ότι «η ΕΟΚ εξακολουθεί να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομοσπονδία που εμμένει στον παράνομο αποκλεισμό των διεθνών διαιτητών της Euroleague», και αυτό το κομμάτι στάθηκε αρκετό, για να κληθούν σε απολογία.

Αφορμή για αυτή την κλήση, στάθηκε η σημερινή (11/5) καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία ζητά την απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τους διοικητικούς ηγέτες των «ερυθρολεύκων» για έναν χρόνο, μαζί με χρηματικό πρόστιμο. Όπως τονίζεται από την πλευρά τους, άλλωστε, θεωρείται η συγκεκριμένη ανακοίνωση υποκινεί σε πράξεις βίας, καθώς επιτίθεται σε ΕΟΚ και ΚΕΔ.

Κάπως έτσι, ο Αθλητικός Δικαστής κάλεσε σε απολογία τους αδελφούς Αγγελόπουλους, με υπόμνημα που θα κατατεθεί στις 18 Μαΐου 2018. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ