17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Καταγγελία για το δημοσίευμα από τον ΕΣΑΚΕ

Εστω και με αδικαιολόγητη καθυστέρηση και με... εξαφάνιση στο πρώτο 24ωρο όπου δεν υπήρξε ούτε φωνή ούτε ακρόαση, ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε καταγγελίες προς τα αρμόδια όργανα για το σοβαρότατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας Hoopshype που περιλαμβάνει μαρτυρία Αμερικανού παίκτη ελληνικής ομάδας για προσπάθεια χειραγώγηση αγώνα από τον πρόεδρο της ομάδας!

Συνεχίζουμε βέβαια, να μην έχουμε μια γνώμη, τοποθέτηση επί του θέματος από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, αλλά τουλάχιστον έγιναν οι πρώτες κινήσεις που δείχνουν ότι κάποιος ασχολήθηκε με το θέμα.

Είναι απορίας άξιο βέβαια, το αν ο ΕΣΑΚΕ που διαχειρίζεται αυτό το πρωτάθλημα δεν μπορεί να κινηθεί ο ίδιος με νομικά μέσα για να απαιτήσει διαλεύκανση της υπόθεσης, αλλά αυτή η απορία λογικά θα μείνει αναπάντητη αφού όλη μέρα χθες δεν υπήρχε διάθεση επικοινωνίας για να λυθούν απαντήσεις επειδή... μελετούσαν την υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Με σημερινή (17/3) επιστολή του προς τον κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος ενημερώνει τον Αθλητικό Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος της αμερικανικής ιστοσελίδας hoopshype.com και τον παρακαλεί να προβεί άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την διερεύνηση του περιεχομένου του ως άνω δημοσιεύματος προκειμένου να προστατευθεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

 

Η επιστολή κοινοποιήθηκε προς τον Υφουπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ