21.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Καταγγέλλει αλλοίωση αποτελέσματος η Λάρισα

Η Λάρισα προχώρησε στην υποβολή ένστασης μετά τον αγώνα με το Περιστέρι για τη βολή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου που μέτρησε για δύο πόντους και συνέχισε με ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για "αλλοίωση αποτελέσματος", αναφέροντας και άλλα σημεία του αγώνα με τα βέλη να στρέφονται κυρίως κατά του διαιτητή Γιώργου Ανδρικόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της θεσσαλικής ΚΑΕ:

«Η Διοίκηση της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει το γεγονός της αλλοιώσεως του τελικού αποτελέσματος στην εκτός έδρας αναμέτρηση εναντίον του Περιστερίου.

Ως εκ τούτου, καταθέσαμε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ένσταση, την οποία και θα υποστηρίξουμε στα αρμόδια όργανα.

Η απόφαση του δεύτερου διαιτητή, κ. Γιώργου Ανδρικόπουλου, να μετρήσει ως δίποντο βολή θεωρώντας κακώς – κάκιστα ότι υπήρξε παρέμβαση αθλητού μας, αν μη τι άλλο δείχνει πρωτίστως έλλειψη σεβασμού προς το ελληνικό μπάσκετ και την ελληνική Διαιτησία, διότι, με την εν λόγω απόφαση αλλοιώνει πρωτεύοντος ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και δευτερευόντως, προσβάλλει τη διαιτησία.

Θεωρούμε, εν κατακλείδι, ανεπίτρεπτη μια τέτοια απόφαση από έναν έμπειρο διαιτητή, που καταδίκασε την ομάδα μας στην εκτός έδρας ήττα. Παράλληλα, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε τα …δύο φάουλ που έγιναν στην τελευταία επίθεση της Ομάδας μας πάνω στον Σμιθ και τα οποία αγνοήθηκαν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ