19.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κατέληξε στη Μπουργκ ο ΜακΙντάιρ! (vid)

Μετά την γνωστή είδηση περί διαζυγίου ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ εδώ και αρκετές μέρες, εν τέλει βρέθηκε ο επόμενος σταθμός του εκρηκτικού γκαρντ και αυτός θα είναι στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπουργκ.

Ο Αμερικανός γκαρντ αν και ξεκίνησε ιδανικά την σεζόν με την Παρτιζάν τόσο στην Αδριατική Λίγκα όσο και στο Εurocup, εν τέλει κάποια εσωτερικά θέματα στον σέρβικο σύλλογο που προέκυψαν τον οδήγησαν στην απόφαση να αλλάξει μπασκετική στέγη και σε κάποια δημοσιεύματα έπλεξαν το εγκώμιο του Παναθηναϊκού.

Εν τέλει ο ΜακΙντάιρ δεν ήρθε προς τα μέρη μας αλλά συμφώνησε μέχρι το τέλος της σεζόν με τη γαλλική Μπουργκ, όπου εκεί θα έχει συμπαίκτη τον άλλοτε παίκτη του Ρεθύμνου και του Παναθηναϊκού, Ζακ Ράιτ. Όμως δεν θα μπορέσει ο Αμερικανός παίκτης να ενισχύσει τις προσπάθειες της νέας του ομάδας στο Εurocup για τα δύο εναπομείναντα ματς της φάσης των 16, καθώς έχει αγωνιστεί ήδη φέτος στη διοργάνωση με την Παρτιζάν.

Η Μπουργκ βρίσκεται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και θέλει να φτάσει όσο μακριά μπορεί στην LNB, και αυτή η μεταγραφική κίνηση δείχνει τις υψηλές της βλέψεις. Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα ο πρώην παίκτης της Παρτιζάν, ο οποίος μέχρι πρότινος σημείωνε 12.6 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά αγώνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ