17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κατέθεσε φάκελο με πλάνο πενταετίας ο Κόροιβος (pic)

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, ο Κόροιβος Αμαλιάδας ήταν η δεύτερη ομάδα που κατέθεσε φάκελο για την wild card, καθώς με τον Ερμή Αγιάς διεκδικεί μια θέση στην Basket League.

Όπως αναφέρει η ομάδα της Ηλείας, ο φάκελος περιέχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, παρουσιάζοντας μάλιστα . γενικά και ειδικά οικονομικά στοιχεία βιωσιμότητας τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Αναλυτικά :

«Η Κ.Α.Ε. ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της Επιτροπής Ειδικής Αδειοδότησης, κατέθεσε σήμερα Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019, στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, πλήρη φάκελο για την διεκδίκηση της 14ης -κενής - θέσης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. 
Ο φάκελος περιέχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα από τα οποία προκύπτει πως η ομαδα μας πληροί όλα τα γενικά και ειδικά οικονομικά στοιχεία βιωσιμότητας τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια, σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΕΣΑΚΕ. 
Η προηγούμενη απόλυτα επιτυχημένη τετραετής παρουσία μας στην Α1 καθώς και τα νέα οικονομικά δεδομένα που διαμορφώνονται, καθιστούν την υποψηφιότητά μας ισχυρή». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ