23.2 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Κατάθεση ψυχής από τον Αντώνη Τσάτσο

Ο Έσπερος Καλλιθέας έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο των εθνικών κατηγοριών και ο πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Τσάτσος, θέλησε να ευχαριστήσει άπαντες, όσους έχουν συμβάλει στην ανοδική πορεία των τελευταίων πέντε ετών, δίνοντας το δικό του σύνθημα για ένα ακόμη πιο λαμπρό μέλλον.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Έσπερος, η ομάδα της πόλης μας, η ομάδα της καρδιάς μας που τα τελευταία 5  χρόνια είμαι αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται να πρωταγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες.

 Σε δύσκολους καιρούς  συνεχίζω να είμαι κοντά σας να κρατήσουμε ψηλά το αστέρι της ομάδας μας, να δημιουργήσουμε κατάλληλες συνθήκες για τους αθλητές μας, τις ακαδημίες που χρειάζονται περισσότερη φροντίδα και καλύτερη διαπαιδαγώγηση.

Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και το σεβασμό που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Αθλητές, προπονητές, παράγοντες και φίλοι του Εσπέρου. Θέλω να σας το ανταποδώσω και να  σας ζητήσω να έρθετε κοντά στην ομάδα και όλοι μαζί να δούμε τον Έσπερο μας ξανά  εκεί που αξίζει να βρίσκεται,στην κορυφή του μπάσκετ. Όλοι χρειαζόμαστε, χορηγοί, υποστηρικτές, φίλοι, ο Δήμος Καλλιθέας,  κανένας δεν δεν περισσεύει για αυτό που θέλουμε να πετύχουμε, για αυτό που ονειρευόμαστε, για αυτό που μας αρέσει. Ο Έσπερος, η ομάδα μας, η οικογένεια μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ