24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Καστρίτης: «Τα γρήγορα φάουλ του Σούλερ μας στοίχισαν»

Ο Ηρακλής δέχτηκε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα από τον Ιωνικό Νίκαιας και μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στα σημεία που έκριναν το παιχνίδι αλλά και στα γρήγορα φάουλ του Σούλερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης:

«Πιστεύω πως σημαντικό ρόλο για την έκβαση του σημερινού αγώνα είχε η έναρξη της αναμέτρησης. Όπως γνωρίζετε εμείς σήμερα είχαμε έναν λιγότερο γκαρντ στην διάθεση μας μετά την αποχώρηση του Σμιθ και τα 3 φάουλ με τα οποία χρεώθηκε από νωρίς ο Σούλερ δυσκόλεψε αρκετά το έργο μας απέναντι σε μία ομάδα που έχει ως δύναμη της την περιφέρεια. Παρότι το σκορ του ημιχρόνου μας βρήκε κοντά, η σημερινή μας εμφάνιση δεν μας αφήνει χαρούμενους καθώς δεν είναι αυτός ο τρόπος παιχνιδιού που θέλουμε να παρουσιάζουμε στο παρκέ. Ο Ιωνικός από την άλλη έπαιξε πολύ καλή άμυνα, έβαλε κάποια εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, πήρε την διαφορά και κάπως έτσι φτάσαμε στο σημερινό αποτέλεσμα» ενώ συνέχισε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιωνικού Νικαίας Affidea. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, θα δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου. Είμαι μαζί τους κάθε μέρα και βλέπω πόσο πολύ θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να κερδίζει. Προερχόμαστε από δύο άσχημα αποτελέσματα, αλλά αυτή είναι η ΕΚΟ Basket League. Όταν τα πράγματα θα γίνονται σωστά σε όλα τα επίπεδα, τότε οι νίκες θα έρχονται. Όταν κάτι δεν θα λειτουργεί σωστά, τότε μπορεί να χάσεις από οποιονδήποτε. Χρειάζεται ηρεμία, σταθερότητα, κοντή μνήμη και να κοιτάζουμε κάθε φορά την επόμενη μέρα. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ιωνικού Νικαίας Affidea για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος» ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ