22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Καστρίτης: “Πήραμε όλοι ένα καλό μάθημα”

Ο Γιάννης Καστρίτης ήταν απογοητευμένος από την ήττα, αλλά κυρίως από την εμφάνιση των παικτών του Ηρακλή και δεν το έκρυψε στη συνέντευξη Τύπου:

"Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανιωνίου. Είχαν τον απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων τους, ήταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, πάρα το γεγονός ότι πολλές φορές προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε. Όταν στην έδρα σου δέχεσαι 100 πόντους, δεν μπορείς να διεκδικήσεις τη νίκη. Αλλά και να κερδίζαμε, δεν είναι η φιλοσοφία μας να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο.

Δεν ήμαστε αποφασιστικοί στην άμυνα κι αυτό έφερε πολλά ελεύθερα σουτ στον Πανιώνιο. Ο αντίπαλός μας σούταρε με εξαιρετικά ποσοστά, αλλά μοιραία αυτό συμβαίνει όταν παίζεις μια τέτοια άμυνα. Οτιδήποτε συμβαίνει στο μπάσκετ είναι δίκαιο. Απ' ό,τι φαίνεται πρέπει να περάσουμε από αυτή τη διαδικασία, γιατί ακόμα και αν είχαμε καλές νίκες, αν δεν δείχνεις συνέχεια τον καλό σου εαυτό είναι άσκοπο. Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Ζητούμε συγγνώμη από τον κόσμο μας που τον στενοχωρήσαμε. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια για το καλύτερο.

Τα σημεία που χρήζουν βελτίωσης είναι πολλά. Και σε άλλα παιχνίδια είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά σήμερα είναι ένα καλό μάθημα για όλους μας. Κυρίως για όσους πιστεύουν ότι εντός έδρας πάντα θα κερδίζουμε".

Όσο για τον Σμιθ, ο προπονητής του Ηρακλή είπε πως είναι άρρωστος εδώ και μέρες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ