21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Καστρίτης: «Πήραμε έναν τελικό»

Ο Γιάννης Καστρίτης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη του Άρη στο Ρέθυμνο με 76-74.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και όλα τα εύσημα στους παίκτες μας. Η νίκη για μας ήταν πάρα πολύ σημαντική σήμερα, την θέλαμε πολύ. Γνωρίζαμε τη σημασία του αγώνα και για το Ρέθυμνο, ήταν ένας τελικούς γι’ αυτούς, αλλά τελικός ήταν και για μας. Έτσι έπρεπε να αγωνιστούμε κι εμείς, ούτως ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να δείξουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να βρούμε μια σταθερή απόδοση.

Η νίκη αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία και αξίζουν μπράβο στα παιδιά μας, γιατί ενώ έχουμε χάσει δύο παιχνίδια με σημαντικό προβάδισμα, σήμερα κερδίσαμε, καταφέρνοντας να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ. Αυτό για να γίνει χρειάζονται πολλά ψυχικά αποθέματα, πίστη και εμπιστοσύνη μεταξύ μας και υπομονή κατοχή με κατοχή για να είμαστε στο τέλος νικητές. Οι παίκτες μας το εκτέλεσαν αυτό στο έπακρο.

Είναι μια δύσκολη ήττα για το Ρέθυμνο, καλή δύναμη σε όλους τους ανθρώπους, στον κόουτς Ζιάγκο. Είναι καταστάσεις που μας κάνουν καλύτερους.

Θα μου επιτρέψετε αν μπορώ να το κάνω αυτό. Δέχθηκα ένα μήνυμα σήμερα το πρωί από έναν φίλαθλο του Άρη και φίλο μου. Μου έγραψε πως για μας, παίκτες και προπονητές ο Άρης είναι η δουλειά μας, αλλά γι’ αυτόν είναι η αιτία που είναι ακόμα ζωντανός. Θέλω να του αφιερώσω τη σημερινή νίκη και στο πρόσωπό του, παρόλο που ο Άρης έχει κάνει πολλές σημαντικότερες νίκες από αυτή σήμερα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που συνεχώς είναι δίπλα μας και μας στηρίζει και το ίδιο θα κάνει και στον αγώνα με το Λαύριο».

Για την ανατροπή του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι. Έχω επαναλάβει ότι είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά τα οποία σε κάθε προπόνηση δίνουν ότι περισσότερο μπορούν. Δεν είμαστε ομάδα με το ένα αστέρι, τον ηγέτη, αλλά μπορούμε να παίξουμε εξαιρετική άμυνα, σωστό μπάσκετ και σουτάρει αυτός που είναι στην καλύτερη θέση. Πιστεύω ότι θα βρει στο γήπεδο η καθημερινή σκληρή δουλειά. Μετά τις δύο ήττες μιλήσαμε πολύ με τα παιδιά. Είπαμε πως, ότι και να γίνεται εμείς θα πρέπει να βλέπουμε την κάθε κατοχή. Ανταποκριθήκαμε καλά, το κάναμε και συνεχίζουμε. Όλα τα αποτελέσματα μετρούν από εδώ και πέρα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ