21.9 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Καστρίτης: «Ονειρεμένη χρονιά»

Η Κύμη ολοκλήρωσε την αγωνιστική της διαδρομή στη φετινή σεζόν στο γήπεδό της με τον Ολυμπιακό να κάνει το 2-0 στην Α’ Φάση των play offs.Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης, τόνισε: «Τα λόγια είναι περιττά. Η χρονιά ήταν ονειρεμένη. Δύσκολα θα την ξεχάσουμε, όσοι το βιώναμε καθημερινά όλο αυτό. Η οικογένεια Θεοδώρου και όλη η παρέα της διοίκησης ήταν ο θεμέλιος λίθος αυτής της πορείας, ήταν το νούμερο ένα συστατικό».

Σε ερώτηση αν πίστευε στο 0-6 που έκανε η ομάδα στην αρχή της σεζόν αν σκεφτόταν πως μπορεί να απολυθεί, ο Καστρίτης απάντησε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είναι έτσι η φύση της δουλειάς που υεγώ δεν το σκέφτομαι αυτό. Ξέρω αυτό που έχω να κάνω είναι όσο καλύτερα τη δουλειά μου. Οι παίκτες μας είναι οι πραγματικοί και μοναδικοί πρωτανιστές της ομάδας. Είναι κάτι το απίστευτο ακόμη και σήμερα μετά το τέλος του αγώνα ήταν στενοχωρημένοι κάποιοι δακρυσμένοι. Το πίστευαν και το ήθελα να πάρουν τη νίκη σήμερα».

Όσο για το μέλλον του ίδιου και των παικτών; «Σίγουρα κάποιοι θέλουν να μείνουν υπάρχει η επιθυμία από πολλούς, γιατί οι συνθηκες ήταν ιδανικές για προπονητές και παίκτες. Γι’ αυτό περάασαμε όλοι τόσο όμορφα, νιώσαμε τη στήριξη και είναι σημαντικό. Οι υποχρεώσεις έτρεχαν μέχρι τώρα. Από εβδομάδα θα μιλήσουμε όλοι και θα τα πούμε όλα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ