18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Καστρίτης: “Απλά μία νίκη”

Η Εθνική Νέων Ανδρών ξεκίνησε όπως ήθελε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, αλλά δεν θα προλάβει να "μείνει" και πολύ σε αυτό το +30 (92-62) επί της Ρουμανίας. Είναι  κάτι που έχει κατανοήσει πλήρως ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Καστρίτης, στο πρώτο δικό του Ευρωπαϊκό.

"Είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη το τουρνουά, ανεξαρτήτως του αντιπάλου", τόνισε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, για να προσθέσει: "Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο αν δεν τον αντιμετωπίσεις σοβαρά. Και τα παιδιά μας σήερα ήταν πολύ σοβαρά και πειθαρχημένα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Γι’ αυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια".

Ήδη όμως ο ίδιος και οι συνεργάτες του και αμέσως μετά και οι παίκτες του, κοιτάνε το αύριο. Εκεί όπου τους περιμένει η οικοδέσποινα Γερμανία (15/7, 21.15). Μια ομάδα που ουδεμία σχέση έχει αγωνιστικά με τη Ρουμανία, αλλά και από πλευράς σωματοδομής, καθώς διαθέτει ψηλούς και ιδιαίτερα δυνατούς παίκτες. Και κάποιους έμπειρους, αφού είχαν αγωνιστεί και πέρυσι στο Ευρωπαϊκό Νέων που φιλοξενήθηκε στην Κρήτη:  "Η σημερινή ήταν απλά μία νίκη", επισημαίνει ο Καστρίτης και προσθέτει: "Ακολουθούν εξίσου σημαντικά παιχνίδια, με πρώτο το αυριανό απέναντι στην οικοδέσποινα και πολύ ισχυρή Γερμανία, όπου καλούμαστε και πάλι να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ