18.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κασιμίρο: “Μας πλήγωσαν τα τρίποντα”

Ο Προμηθέας Πάτρας ηττήθηκε στην πρεμιέρα του EuroCup εκτός έδρας από τη Βαλένθια και ο Λουίς Κασιμίρο, μιλώντας λίγο μετά το παιχνίδι έκανε ειδική αναφορά στα σουτ τριών πόντων.

"Βελτιωθήκαμε στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο", τόνισε ο προπονητής των Αχαιών και συνέχισε: "Παίξαμε καλά επιθετικά, αλλά πιστεύω πως η διαφ0ρά ήταν τα σουτ τριών πόντων στο δεύτερο ημίχρονο. Η Βαλένθια έβαλε τα σουτ που ήταν αμαρκάριστα, ενώ εμείς χάσαμε ελεύθερα σουτ από την πλευρά μας. Ήταν αυτό που έκανε τη μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι. Καθοριστικός παράγοντας ήταν και ο Λαμπεϊρί που είχε 4/8 σουτ τριών πόντων και σε ένα διάστημα στο οποίο οι αντίπαλοί μας έχτισαν διαφορά".

Στα τρίποντα στάθηκε και ο προπονητής της Βαλένθια, Ζοάν Πενιαρόγια: "Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε αυτή τη νίκη, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε αμυνιτκά. Ο Προμηθέας έχασε πολλά τρίποντα, αλλά είχε πολύ υψηλό ποσοστό στα δίποντα. Ο Πραδίγια και ο Πουέρτο είναι νέοι παίκτες και έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής τώρα με τους τραυματισμούς και σήμερα βοήθησαν σημαντικά. Είναι γενικότερα σημαντικό για το μέλλον τους, αλλά και για την ομάδα τους. Θα ήθελα όμως να μην έχουμε τραυματίες, να έχουμε τους παίκτες που κανονικά παίζουν".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ