15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κασελάκης: “Ξεχάσαμε ήδη τον Ολυμπιακό”

Ο Προμηθέας άγγιξε μια μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Ολυμπιακό και ο Λεωνίδας Κασελάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Αχαιούς, σταματώντας στους 20 πόντους.

"Με τον Ολυμπιακό παίζαμε, δεν παίζουμε μόνοι μας. Ξέρει να τιμωρεί κ΄θε λάθος. Δεν στέκομαι στην τελευταία φάση, αλλά στη συνολική προσπάθεια. Ότι θα μπορούσες να κάνεις κάτι παραπάνω. Κάτι καλό χτίζεται εδώ. Ο Ολυμπιακός έχει τακτική, έχει καλούς παίκτες και βάθος. Όταν δεν παίζεις στο 100% θα δημιουργηθεί και διαφορά υπέρ του. Το παλέψαμε 40 λεπτά, δεν βγήκε, αλλά δεν υπάρχει καιρός για δάκρυα. Σε κάθε παιχνίδι παίρνεις μαθήματα και συνεχίζουμε. Το κίνητρο βρίσκεται στο 100%, η ένταση στο 100% και σε 48 ώρες θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Μπεσίκτας".

Για τον Κασελάκη δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε Ελλάδα και Ευρώπη: "Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Και το σημερινό παιχνίδι και κάθε ένα που έπεται. Έχουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε ξεχάσει ήδη τον Ολυμπιακό και κοιτάμε την Μπεσίκτας".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ