18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κασελάκης: “Ελεος πια, έλεος”…

Οι παίκτες και οι προπονητές (πρέπει να) είναι οι πρωταγωνιστές και σίγουρα είναι αυτοί που ενοχλούνται περισσότερο από τις δυσάρεστες καταστάσεις που εξελίσσονται στον χώρο της Basket League.
Ο Λεωνίδας Κασελάκης και ο Μάκης Γιατράς δεν έκρυψαν την δυσφορία τους, αφήνοντας στο πλάι την νίκη της ομάδας τους επί του ΠΑΟΚ.
"Γνωρίζαμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα του ΠΑΟΚ, αλλά ξέρουμε ότι έχουν ποιοτικό ρόστερ και προπονητή και θα έπαιζαν δυνατά.
Κατά διαστήματα βγάλαμε φάσεις, υπάρχουν λάθη που μπορούν να διορθωθούν, έρουμε ότι στην Θεσσαλονίκη θα είναι αλλιώς και πρέπει να έχουμε απόλυτη αυτοσυγκέντρωση.
Αν ανοίξω το στόμα μου... θα πω πολλά για όσα γίνονται στο μπάσκετ. Τρεις μέρες πριν το ματς δεν ξέραμε αν και πότε θα παίξουμς. Ας κάτσουν όλοι στο τρπέζι να βρουν μια λύση. Το μπάσκετ είναι το εθνικό μας σπορ, μας έχει δώσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες, δεν γίνεται να υπάρχει αυτή η κατάντια. Ελεος πια, έλεος", ήταν τα λόγια αγανάκτισης του διεθνή παίκτη του Προμηθέα.
Ο Μάκης Γιατράς δεν είπε πολλά. "Προσπαθήσαμε να είμαστε σοβαροί και να μοιράσουμε τον χρόνο απέναντι στον ΠΑΟΚ που είχε τα προβλήματά του. Σε ένα μήνα έχουμε δώσει ένα παιχνίδι, αυτό δεν κάνει καλό σε κανέναν.
Ο Προμηθέας είναι μια ομάδα που πάντα προσπαθεί να βελτιώνεται, να ανεβαίνει στην βαθμολογία, να πηγαίνει καλύτερα. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να ευχαριστούμε τον κόσμο που έρχεται και μας συμπαρίσταται. Πρέπει να βρεθεί μια λύση για όλα αυτά που γίνονται γιατί διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ