18.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κασελάκης: “Διαφορετική εικόνα στα δύο ημίχρονα”

Ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα και γνώρισε βαριά ήττα με 83-55. Ο Λεωνίδας Κασελάκης ήταν ο πρώτος σκόρερ των «πράσινων» και λίγο μετά τον αγώνα τόνισε:

«Είχαμε μια πολύ διαφορετική εικόνα από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο είχαμε υπομονή στην επίθεση, δεν ήμασταν εξαιρετικοί, αλλά ήμασταν συμπαγείς στην άμυνα και αυτό λειτουργούσε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερυθρός Αστέρας αύξησε την ένταση με την οποία αγωνιζόταν και για εμάς εξελίχθηκε σε ένα σκληρό δεύτερο ημίχρονο. Δεν κινήσαμε την μπάλα όπως έπρεπε και να τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους».

Ο Νίκολα Κάλινιτς ήταν από τους κορυφαίους του Ερυθρού Αστέρα στη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Αρχίσαμε να παίζουμε λίγο... αργά, λίγο χωρίς ενέργεια. Ανεβάσαμε την ενέργεια σταδιακά, αρχίσαμε να παίζουμε πιο δυνατά, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, πήραμε κάποιους εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό και όλα αυτά μας έδωσαν προβάδισμα. Αυτό που ευχόμαστε είναι να είναι καλά ο Άαρον Ουάιτ, είναι πράγματα που συμβαίνουν στο μπάσκετ. Και εύχομαι να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς, γιατί ήδη ταλαιπωρούμαστε στο κομμάτι αυτό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ